Μπάμπης Αντωνιάδης | Καμιά δημοτική αρχή δεν έχει εμποδίσει μία τουριστική ανάπτυξη στην Καραθώνα!(Φωτό + Βίντεο)

 

 

Τον λόγο, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, στο Ναύπλιο, πήρε και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος της Άλλης Πρότασης, Μπάμπης Αντωνιάδης, τονίζοντας αρχικά, ότι μέχρι τώρα, καμιά δημοτική αρχή, δεν έχει εμποδίσει, μία τουριστική επένδυση στην Καραθώνα.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε, στην τότε πρόταση, της πρώην δημοτικής παράταξης Άλλη Πρόταση, που είχε τότε κατατεθεί, με σκοπό να δημιουργηθεί, ένα πλήρες και σύγχρονο αθλητικό πάρκο. 

Στην συνέχεια, τόνισε επίσης, ότι δεν γίνεται να χτιστεί ένα δεκαώροφο ξενοδοχείο, στην Καραθώνα, γιατί, ξεπερνιέται έτσι ο συντελεστής δόμησης. 

Στην συνέχεια τοποθετήθηκε για το πως ο Δήμος Ναυπλιέων, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να διεκδικήσει την ιδιοκτησία της παραλίας της Καραθώνας, ακόμα και αν αυτό σημαίνει, ότι θα χρειαστεί ενδεχομένως, να συμμετέχει, στον διαγωνισμό, εκποίησης της από το ΤΑΙΠΕΔ, και να βρει τα χρήματα για να την αγοράσει. 

Τέλος κλείνοντας, έθεσε το αίτημα για την δημιουργία μίας διαπαραταξιακής επιτροπής, ώστε να συζητείται εκεί, το πολύ σοβαρό αυτό θέμα, για να υπάρχει έτσι ένας πολύ καλύτερος συντονισμός, απέναντι στην κατάσταση που τώρα επικρατεί.

Δείτε στο σχετικό βίντεο παρακάτω ολόκληρη την τοποθέτηση του Μπάμπη Αντωνιάδη







 

 


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη