Τραγική εικόνα ολικής εγκατάλειψης παρουσιάζει το πάρκο κυκλοφορικής αγωγής στο Άργος

 


Μία συγκλονιστική εικόνα εγκατάλειψης, παρουσιάζει το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, στο Άργος, με τα χόρτα να έχουν φουντώσει τόσο πολύ και ιδιαίτερα σε κάποια σημεία, που είναι ξερά και αποτελούν ανά πάσα ώρα και στιγμή εστία πυρκαγιάς.

Σε μία εικόνα πραγματικής εγκατάλειψης, έχιε παραδοθεί το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Άργος, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Χαλασμένα παιχνίδια και χόρτα ξερά και χλωρά φουντωμένα παντού

Χαλασμένα παιχνίδια, φουντωμένα χόρτα και ξερόχορτα είναι η εικόνα, που αντικρύζει κανείς αμέσως μόλις το επισκεφτεί.

Τα παιχνίδια που υπάρχουν μέσα στην παιδική χαρά είναι σχεδόν όλα πλέον επικίνδυνα αφού σχεδόν όλα είναι σπασμένα, και προφανώς δεν έχουν όπως θα έπρεπε να έχει ήδη συμβεί, αντικατασταθεί.

Τα χόρτα σε πολλά σημεία έχουν φουντώσει, με αποτέλεσμα να αποτελούν εστίες σκουπιδιών και πυρκαγιάς, ειδικότερα εκεί που είναι ξερά.

Χωρίς φώτα το μεγαλύτερο μέρος του πάρκου





Φώτα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, δεν υπάρχουν πουθενά σε όλο το πάρκο, παρά μόνο περιμετρικά και είναι πραγματικά γεγονός ότι το πάρκο έστω και έτσι όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το πάρκο δεν φωτίζεται επαρκώς.


Καθώς δεν υπάρχουν φώτα μέσα στα κεντρικά σημεία του πάρκου, πραγματικά θεωρούμε ότι ίσως είναι επικίνδυνο ακόμα για παραβατικές πράξεις αυτό το σημείο, κατά τις βραδινές ώρες, αφού όποιος μπει μέσα δεν θα είναι καθόλου ορατός.

Το συγκεκριμένο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, πραγματικά, μπορεί να αποβεί αρκετά επικίνδυνοι αν δεν διορθωθούν όλα αυτά άμεσα από τον Δήμο Άργους Μυκηνών, καθώς τα προβλήματα που το βαραίνουν έιναι πολλά.

Είναι πολύ σοβαρός ο κίνδυνος μιας πυρκαγιάς, καθώς υπάρχουν σε πολλά σημεία του χόρτα, και αρκετά από αυτά είναι ξερά. Πέραν από το πάρκο το οποίο φυσικά θα κινδυνέψει να καεί σε μία περίπτωση πυρκαγιάς, από την οποία όμως μπορεί να εκτεθούν σε σοβαρό κίνδυνο, ακόμα και τα γειτονικά σε αυτό σπίτια, με ότι συνεπάγεται για τις περιουσίες και ακόμα περισσότερο πόσο μάλλον δε για τις ανθρώπινες ζωές, που κινδυνεύουν, σε μία περίπτωση που θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν τέτοιο κίνδυνο.

Ελπίζουμε άμεσα ο Δήμος Άργους Μυκηνών, να επιληφθεί του θέματος, προτού συμβεί κάποιο κακό, και όχι να περιμένει και άλλο, για να επιδιορθώσει τα κακώς κείμενα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Νέο Κόσμο στο Άργος.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη