Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας | Οι εργαζόμενοι και ο λαός της Αργολίδας δεν θα γίνουν πελάτες στις παράλιες! Ελεύθερη δημόσια η Καραθώνα για τον λαό!(Φωτό + Βίντεο)

 


 

Η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων, για το θέμα της Καραθώνας, συνεχίζεται, και την σκυτάλη παίρνει τώρα, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, δια της εκπροσώπου του, και γραμματέα του διοικητικού του συμβουλίου, Έλενας Αλευρά.

 

Η κα Αλευρά, κατά την τοποθέτηση της, επισήμανε αρχικά ότι, όλη αυτήν την ώρα το μόνο που ακούγεται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, είναι, το με τι προϋποθέσεις και υπό ποιες συνθήκες, θα πάρει ο επενδυτής την Καραθώνα, αλλά όμως για τους εργαζόμενους και τον λαό ούτε λόγος! 

Η αλήθεια είναι όπως πολύ σωστά το ανέφερε, στην τοποθέτησή της η Έλενα Αλευρά, ότι, η Καραθώνα, έχει παραμείνει δημόσια, χάρη στους μέχρι τώρα αγώνες που έχουν δώσει τόσο οι εργαζόμενοι αλλά και γενικότερα, ο λαός της περιοχής, και ότι θα συνεχιστούν αυτοί οι αγώνες, για να προασπιστεί, και αν συνεχίσει να υπάρχει ο δημόσιος χαρακτήρας της Καραθώνας. 

Τέλος κατέθεσε με την μορφή ενός ψηφίσματος, το οποίο και διάβασε, μία σειρά αιτημάτων του Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, για το μείζον ζήτημα της Καραθώνας. 

Τα αιτήματα που τέθηκαν από το συγκεκριμένο σωματείο, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, έχουν ως εξής: 

  • Να καταργηθεί ο νέος νόμος και κάθε ρύθμιση εκμετάλλευσης των παραλιών από επιχειρηματικούς ομίλους και οι παλιότεροι.
  • Ελεύθερη πρόσβαση του λαού σε όλες τις παραλίες, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας σε παραλίες και αιγιαλούς.
  • Καθαριότητα και περιποίηση όλων των παραλιών και θαλασσών.
  • Δωρεάν υποδομές, εξοπλισμό - ομπρέλες και σκίαση, ξαπλώστρες, ντους, αποδυτήρια - και υπηρεσίες σε όλες τις παραλίες.
  • Εγκατάσταση κατάλληλων υποδομών και μέσων για την πρόσβαση των ΑμεΑ.
  • Επέκταση του δικτύου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς με πύκνωση των δρομολογίων προς τις παραλίες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη την τοποθέτηση, της Έλενας Αλευρά



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη