Ποια Τμήματα θα λειτουργήσουν στα ΕΠΑΛ Άργους και Ναυπλίου για την Τάξη Μαθητείας

 


Στo πλαίσιο της οργάνωσης και του σχεδιασμού της Θ΄ Φάσης του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας, θέλουμε να ενημερώσουμε τις τοπικές κοινωνίες, τους απόφοιτους των ΕΠΑ.Λ./Π.ΕΠΑ.Λ και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τις ειδικότητες Μαθητευομένων που δυνητικά μπορούν να λειτουργήσουν στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας στα εγγύς τους ΕΠΑ.Λ., Π.ΕΠΑΛ. και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ την επόμενη σχολική χρονιά (2024 – 2025).

Καλούμε λοιπόν τις επιχειρήσεις, της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  εφόσον το επιθυμούν, να προσφέρουν θέσεις μαθητείας στους απόφοιτους των Επαγγελματικών Λυκείων. Με τον τρόπο αυτό θα συμβάλουν στην επιτυχή υλοποίηση του πολύ σημαντικού θεσμού της Μαθητείας επενδύοντας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση των νέων, προς όφελος όλων.

Πίνακας εν δυνάμει τμημάτων μαθητείας  ανά  ΕΠΑ.Λ.  και ΕΝΕ.Ε.ΓΥ.Λ και Δ.Δ.Ε



 

Η διαδικασία διάθεσης θέσεων Μαθητείας από τους ιδιώτες ολοκληρώνεται την 01-09-2024 και για πληροφορίες σχετικές με την Υποβολή της αίτησης από τις επιχειρήσεις θα βρείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Μαθητείας https://e-mathiteia.minedu.gov.gr ͢ στη Διεπαφή Επιχειρήσεων ͢ ΕΙΣΟΔΟΣ. Τέλος για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας απευθυνθείτε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου (Τρυφωνοπούλου Τριαντάφυλλη 2710230237-εσωτ.105 & mail@pelop.pde.sch.gr ), στις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στα ΕΠΑ.Λ. Ε.Κ και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ της περιοχής σας.



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη