Αποθέωσε και ξεσήκωσε το κοινό του ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Άργος

 


Σε μία συναυλία, που περιείχε και λίγο χορευτικό show αποθέωσε και ξεσήκωσε με τα τραγούδια του, το κοινό του, στην συναυλία του χθες το βράδυ, ο Νίκο Οικονομόπουλος, στο Άργος, στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου, στα Λαγκαδιανά.

Την έναρξη της συναυλίας έκανε μία νεαρή  τραγουδίστρια, συνεργάτιδα προφανώς του Νίκου Οικονομόπουλου, ενώ λίγο πριν την εμφάνιση στην σκηνή του δημοφιλούς τραγουδιστή, έγινε μέσω των οθονών μία αντίστροφη μέτρηση που την έκανε μαζί με ένα στόμα μια φωνή και το κοινό φωνάζοντας τους αριθμούς μέχρι το μηδέν για να βγει στην σκηνή ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Μία συναυλία που κοινό και καλλιτέχνης γίναν ένα αφού όλα τα τραγούδια σχεδόν τα είπανε μαζί, συνοδεύοντας οι θεατές τον δημοφιλή τραγουδιστή, κυρίως στην νεολαία, Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος αρκετές φορές με τον δικό του μοναδικό τρόπο, έδινε το μικρόφωνο στο κοινό για να τραγουδήσει μαζί του και αυτό.

Η συνεχόμενη σύνδεση και επικοινωνία, μεταξύ του κοινού και του αγαπημένου δημοφιλούς τραγουδιστή, ήταν μέχρι το τέλος της όμορφης αυτής βραδιάς, αδιάσπαστη,  με αποτέλεσμα να γίνει πιο ευχάριστο αυτό το όμορφο γεγονός και από τις δύο πλευρές, γιατί ως γνωστόν όταν περνάει καλά το κοινό, περνάει καλά και ο τραγουδιστής.

Κάτι που στην περίπτωσή μας αυτή με τον Νίκο Οικονομόπουλο, το είδαμε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας, στην πράξη, και πραγματικά θα λέγαμε ότι μας συγκίνησε αυτή η στάση που κράτησαν μαζί σαν μία αγκαλιά ως τέλος, κοινό και τραγουδιστής.

Την όμορφη αυτή βραδιά διοργάνωσε η ομάδα μπάσκετ του Αρχιμήδη Ασίνης, ενώ σύμφωνα με προς τον παρόν, δικές μας αλλά όχι διασταυρωμένες από τον διοργανωτή πληροφορίες, ο κόσμος που ήρθε για να δει αυτήν την συναυλία, φαίνεται ότι άγγιξε σε συμμετοχή κοντά στους 5.000 ανθρώπους.

Υπήρχε πράγματι, συμμετοχή του κόσμου τόσο μεγάλη, που δρομολογήθηκαν και αρκετά λεωφορεία τόσο από το Άργος όσο και από το Ναύπλιο.


Πάντως για όλον τον κόσμο που βρέθηκε εκεί φάνηκε ότι ήταν τελικά μια τόσο πολύ ευχάριστη βραδιά, που όπως ήταν φυσικό κανείς δεν ήθελε να τελειώσει, ενώ δεν έλλειψαν ακόμα και τα πυροτεχνήματα, στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου στο Άργος.





Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη