Μαγικός και συγχρόνως καθηλωτικός στην Μεγαλόπολη χθες το βράδυ ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

 


Μας μάγεψε και μας καθήλωσε για άλλη μία φορά, με τις σπουδαίες ερμηνείες του σε κάθε  του τραγούδι, χθες το βράδυ στην κατάμεστη πλατεία της Μεγαλόπολης, ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

 

Σε μία συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Μεγαλόπολης, τιμώντας έτσι τον δημοφιλή Αρκά τραγουδιστή, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, βρεθήκαμε, όλοι στην ασφυκτικά γεμάτη από τον κόσμο , που προσήλθε για να απολαύσει την όμορφη ροκ μουσική, στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης.

Λίγο μετά αφότου βγήκε στην σκηνή ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ανέβηκε μαζί του στην σκηνή και ο Δήμαρχος της πόλης, ο οποίος τον ενημέρωσε για την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μεγαλόπολης, η οποία τον έχριζε και επίσημα, ως επίτιμο Δημότη Μεγαλόπολης, ενώ του χάρισε και ένα αναμνηστικό, ομοίωμα του αρχαίου θεάτρου της Μεγαλόπολης, ζητώντας την υπόσχεση, ότι στα εγκαίνια του αρχαίου θεάτρου μετά την αναστήλωσή του, θα τραγουδήσει ο ίδιος στα εγκαίνια. Στην πρόταση αυτή ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, απάντησε θετικά, δηλώντας πως υπόσχεται να το κάνει.



Στην συνέχεια, προσήλθε στην σκηνή και ο πρόεδρος του χωριού καταγωγής του δημοφιλούς Έλληνα ροκ τραγουδιστή, Βάστα, Μεγαλόπολης, Αρκαδίας, ο οποίος του χάρισε επίσης ένα αναμνηστικό εκ μέρους όλου του χωριού και των κατοίκων του.


Παράλληλα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, εξέφρασε μέσα από αυτήν την μουσική σκηνή, την αλληλεγγύη του, στον, χτυπημένο για άλλη μία φορά από τον πόλεμο του Ισραήλ, λαό της Παλαιστίνης, φωνάζοντας μαζί με το κοινό του, το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη!».

Στην συνέχεια ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, μαζί με την μουσική του οικογένεια, μας ταξίδεψε στον χρόνο, μέσα από πραγματικά μαγευτικές αλλά και σαγηνευτικές ερμηνείες σε κάθε ένα ξεχωριστά από τα τραγούδια του, ενώ οι συνεργάτες του μας τραγούδησαν και εκείνοι υπέροχα, ξένα αλλά και ελληνικά ροκ κομμάτια, με την συναυλία να ολοκληρώνεται και κανείς από όλους εμάς που βρεθήκαμε εκεί να μην την έχει χορτάσει λόγω της απίστευτης ποιότητας της, που πηγάζει από τα τραγούδια, την μουσική αλλά και την επί τουλάχιστον 50 χρόνια, κρυστάλλινη φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου!











Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη