Γιάννης Γκιόλας | Και επενδυτής και δημόσια για τον λαό η παραλία; (Φωτό + Βίντεο)

 


Παρακολουθώντας την χθεσινή τοποθέτηση του πρώην Βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Γκιόλα, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων, επάνω στο καυτό και επίκαιρο θέμα της πιθανής εκποίησης της παραλίας της Καραθώνας από το υπερταμείο, σε κάποιον ιδιώτη, διαπιστώσαμε, όλοι όσοι τον ακούσαμε χθες, διάφορες αντιφάσεις.

 

Πρώτα από όλα ο κύριος Γκιόλας, έθεσε το ζήτημα για τον επενδυτή, ότι πως θα τον πείσουμε για να μας φτιάξει όλα αυτά που θέλουμε, στον χώρο της Καραθώνας, μιλώντας, για οργανωμένα πάρκινγκ, γήπεδα και άλλα διάφορα πράγματα, που θα πρέπει τελικά εκεί να φτιαχτούν.

Τόνισε όμως, ότι για αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα, θα έπρεπε να έχουν κληθεί στο δημοτικό συμβούλιο, εργατικοί, κοινωνικοί αλλά και αθλητικοί φορείς, που τους αφορά όλους το θέμα αυτό, καθώς δεν είναι θέμα αποκλειστικά και μόνο μιας διαπαραταξιακή επιτροπή. 

Είπε επίσης, ότι καλό θα έιναι, ο Δήμος Ναυπλιέων, να απευθυνθεί, σε κάποιο μεγάλο τεχνικό γραφείο της Αθήνας, για να υπάρξει σωστή ενημέρωση για τον συντελεστή δόμησης που δύναται να υπάρξει στην Καραθώνα. 

Στο τέλος, έκανε την μεγάλη αντίφαση, λέγοντας, στην ουσία, ότι θα πρέπει να παραμείνει η Καραθώνα δημόσια για τον λαό, για να μπορεί να κάνει φθηνά εκεί τα μπάνια του κάθε καλοκαίρι. 

Τι ακριβώς θέλει όμως ο κύριος Γκιόλας; Και τον επενδυτή και την παραλία δημόσια; Δηλαδή και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο; 

Εμ δεν γίνεται αυτό! Οπότε ο κύριος Γκιόλας έχει την ευθύνη να μας διευκρινίσει και να μας αποσαφηνίσει την θέση του για το θέμα αυτό, που απασχολεί εδώ και αρκετά χρόνια, όλο, τον λαό του Ναυπλίου και όχι μόνο!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ολόκληρη την τοποθέτηση του Γιάννη Γκιόλα

 



 


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη