Στίλβη | Μία έκθεση αστροφωτογραφίας που μας ταξιδεύει στον μαγικό έναστρο ουρανό!(Φωτό + Βίντεο)

 


Μέσα από μία τριήμερη έκθεση αστροφωτογραφίας, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ΚΙΑΝΑ 2024, μας ταξίδεψε στον μαγικό έναστρο ουρανό, ο Μορφωτικό Σύλλογος Νέας Κίου, μέσα από τις πραγματικά μαγικές φωτογραφήσεις του έναστρου ουρανού, από τον φωτογράφο Ηλία Καρατζούλη.

Ο Φωτογράφος Ηλίας Καρατζούλης

Ταξιδεύοντας μέσα στην αστροφωτογραφική έκθεση Στίλβη, διαπιστώσαμε, ότι μέσα από κάθε μία φωτογραφία του, ο Ηλίας, μας ταξιδεύει, στον υπέροχο έναστρο ουρανό, μέσα από ένα κάθε φορά διαφορετικό τοπίο, πάντα σε νυχτερινή λήψη.

Είναι πραγματικά φοβερό, αυτό που μας κρύβουν, πλέον οι πόλεις, όπως άλλωστε δήλωση χαρακτηριστικά και ο ίδιος ο Ηλίας Καραντζούλης, εξηγώντας ότι με αυτόν τον τρόπο, μέσα από αυτήν την έκθεση, προσπαθεί να μας δείξει, όλα όσα μας κρύβουν, τα κτήρια, που μας στεγάζουν, και πιστέψτε μας, είναι πραγματικά μαγικά και ταξιδιάρικα.



Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια, κατά πρώτον λόγο σε αυτόν τον μοναδικό φωτογράφο, που με κόπο αρκετών χρόνων, μας έφερε μπροστά σε μια μαγική έκθεση στην οποία μας ξενάγησε κιόλας, με τον ξεχωριστό, μοναδικό δικό του τρόπο.

Πολλά συγχαρητήρια πρέπει όμως να δοθούν και στον Μορφωτικό Σύλλογο Νέας Κίου, που κρατώντας πάντοτε στις εκδηλώσεις του, το επίπεδο, πολύ ψηλά, κατάφερε, να κάνει φέτος ένα ακόμα μεγάλο βήμα, φιλοξενώντας αυτήν την πολύ όμορφη και μαγική, ταξιδιάρικη θα λέγαμε στο διάστημα έκθεση, μαζί με τον υπέροχο φωτογράφο, που την δημιούργησε και δεν δίστασε στιγμή να ταξιδέψει μαζί μας σε αυτήν!




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη