Λουκέτο για αγνώστους λόγους σε παιδική χαρά στο Ναύπλιο

 


Αντιμέτωποι με μία μεταλλική ολοκαίνουργια πόρτα και ένα λουκέτο να την σφραγίζει, βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα, όλοι οι γονείς, όσοι πήγαν τα παιδιά τους να παίξουν στην παιδική χαρά στα Κουτσούρια.

Η παιδική χαρά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχει αποκλειστεί από την δυνατότητα επίσκεψης του κοινού, και ιδίως τον γονιών για να παίζουν τα παιδιά τους, αφού μέσω μίας ολοκαίνουργιας μεταλλικής πόρτας, και ενός λουκέτο, τους απαγορεύεται πλέον  η είσοδος, σε αυτήν την παιδική χαρά!

Φωτογραφία από το Google Street View

Για του λόγου το αληθές, το ότι δεν υπήρχε αυτή η πόρτα, πρωτύτερα, μας το αποδεικνύει η γνωστή εφαρμογή Google Street View, μέσω της οποίας όπως θα δείτε και στο screenshot, ακριβώς παρακάτω, αντλήσαμε την πληροφορία, ότι σίγουρα το Ιούνιου, αυτή η καφέ πόρτα δεν υπήρχε.

Screenshot από το Google Street View

Επίσης την πληροφορία αυτήν μας την επιβεβαίωσαν και οι κάτοικοι της περιοχής, με τους οποίους συνομιλήσαμε, μόλις βρεθήκαμε στο σημείο, αφού, ειδοποιηθήκαμε, εμείς για το λουκέτο.

Άγνωστη παραμένει όμως η αιτία, αυτού του αποκλεισμού της παιδικής αυτής χαράς, στο κοινό, πράγμα, το οποίο βέβαια, προκαλεί σίγουρα εκνευρισμό στους γονείς, αφού δεν υπάρχει κοντά εκεί στο σημείο αυτό, άλλη παιδική χαρά, για να παίξουν τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα ότι θα πρέπει να μετακινηθούν σε κάποια άλλη περιοχή, του Ναυπλίου, με ότι αυτό συνεπάγεται, για την όποια μετακίνησή τους χρειαστεί.








Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη