Έτοιμος ο Παιδικός Σταθμός Κρανιδίου για να υποδεχτεί τους μικρούς μαθητές

 

Φωτογραφία |Δήμος Ερμιονίδας


Ο Δήμος Ερμιονίδας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης του προαύλιου χώρου του Παιδικού Σταθμού Κρανιδίου, ο οποίος υπέστη σημαντικές ζημιές μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 21η Ιουνίου 2024 στη Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου.

Η Δημοτική Αρχή εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μικρούς μαθητές, τις οικογένειές τους και τους Εκπαιδευτικούς, προχώρησε στις απαραίτητες ενάργειες για την αποκατάσταση των ζημιών.

Μετά από εντατικές προσπάθειες, ο προαύλιος χώρος έχει πλέον αποκατασταθεί πλήρως και είναι έτοιμος να υποδεχτεί τα παιδιά σε ένα ασφαλές, λειτουργικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Ειδικότερα, οι εργασίες περιλάμβαναν:

  • Την απομάκρυνση των κατεστραμμένων υλικών και των καμένων πεύκων (οι εργασίες εκτελέστηκαν ύστερα από τη Σύμβαση του Δήμου Ερμιονίδας με ιδιώτη εργολάβο).
  • Τον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου με σκαπτικά μηχανήματα.
  • Τη διαμόρφωση του χώρου με σκαπτικά μηχανήματα.
  • Τη διάνοιξη 10 λάκκων για τη φύτευση 10 νέων δέντρων για την ενίσχυση του πρασίνου και την αναβάθμιση της αισθητικής του χώρου.
  • Τον ελαιοχρωματισμό του προαύλιου χώρου και τον σχεδιασμό πολύχρωμων κυκλικών σχημάτων.
  • Την επίστρωση του δαπέδου με ψηφίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης του χώρου πραγματοποιήθηκαν με προσωπική εργασία και τα σκαπτικά μηχανήματα του ΦΑΣΙΛΗ Γ. ΙΩΑΝΝΗ & ΣΙΑ ΟΕ, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.

Στις εργασίες παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κκ Ελένη Βλάσση – Δημαράκη και Κωνσταντίνος Κόκκαλης, καθώς και η Προϊσταμένη του Παιδικού Σταθμού Κρανιδίου, κα Κατερίνα Γαλανοπούλου.

Η ασφάλεια και η ευημερία των παιδιών, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη