Επιστολή αναγνώστη | Αποκλείουν κατοίκους της Ασίνης από το αποχετευτικό δίκτυο

 


Αναγνώστης του argolidasnews, μας απέστειλε την παρακάτω επιστολή – καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, όπως ο ίδιος μας αναφέρει, μία ομάδα κατοίκων του χωριού της Ασίνης, λόγω της μη περίληψης της γειτονίας τους στο έργο για το αποχετευτικό, έχουν αποκλειστεί από το δίκτυο αποχέτευσης, με την δυσφορία τους για αυτό, να έχει γίνει πλέον αρκετά έντονη.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την συγκεκριμένη επιστολή του αναγνώστη μας:

«Η καταγγελία έχει να κάνει με το αποχετευτικό δίκτυο που φτιάχνεται αυτή την περίοδο στην Ασίνη. Στις 28/8 κάποιοι κάτοικοι της οδού Σκανδάλη  πληροφορηθήκαμε τυχαία ότι  ένα κομμάτι του δρόμου περίπου 100 μέτρα με εννέα κατοικίες δεν περιλαμβάνεται στο έργο. Πήγαμε στην ΔΕΥΑΝ να δούμε τι γίνεται και μας παρέπεμψαν στον διευθυντή τεχνικών έργων. Ο οποίος δεν είχε ιδέα ούτε που σκάβουν, ούτε τον εργολάβο και κανένα τοπογραφικό. Με τα πολλά μας έβαλαν να κάνουμε μια αίτηση (επισυνάπτεται) και κλείσαμε ραντεβού με τον πρόεδρο.

Η σχετική αίτηση του κατοίκου της Ασίνης
 και καταγγέλλοντος στην ΔΕΥΑΝ

Απάντηση στην αίτηση δεν έχουμε λάβει και ούτε κάποια πληροφόρηση στις τηλεφωνικές μας οχλήσεις. Στην συνάντηση  ο πρόεδρος έδειξε να μην έχει διάθεση και γνώσεις πως να λυθεί το ζήτημα. Στην ερώτηση προς τον πρόεδρο ένα το θεωρεί φυσιολογικό να  γίνονται έργα για την αποχέτευση στην γειτονιά μας και να αφήνουν 9 σπίτια έξω οι απαντήσεις που πήραμε ήταν επιεικώς απαράδεκτες.   Μας ανέφερε ότι έτσι λέει η μελέτη που είναι παλιά  ότι δεν έγινε επικαιροποίηση, θα ερχόταν για αυτοψία, και προσπαθούσε να πείσει, τον εαυτό του ίσως, ότι δεν υπάρχουν άδειες οικοδομής. Υπάρχουν απ 'όλα, τοπογραφικά, άδειες, αγορές οικοπέδων , άρτια και οικοδομήσιμα. Ζήτησε να αποδείξουμε εμείς ότι δεν είμαστε παράνομοι. Ούτε κουβέντα να το ψάξει ο ίδιος και η υπηρεσία στην οποία προΐσταται.  

Αντίθετα έλεγε αερολογίες και ήθελε να φέρουμε από την πολεοδομία πιστοποιητικά ; Ούτε μας πήρε τηλ. ούτε ήρθε, όπως δεν ήρθε και ο Δήμαρχος που τον προσκαλέσαμε. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω»

Δημοσιεύουμε για λόγους προστασίας του αναγνώστη μας, ανώνυμα την παρούσα επιστολή, όμως τα στοιχεία του, είναι διαθέσιμα και γνωστά σε εμάς



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη