Δέκα χρόνια Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης, για δες ένα υπόστεγο, πόσες ψυχές ενώνει..

 


Δέκα χρόνια Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης, για δες ένα υπόστεγο, πόσες ψυχές ενώνει..

Είναι πραγματικά μερικές φορές που δυσκολεύεσαι να βάλεις τις λέξεις σε σειρά & να εκφράσεις τον συναισθηματικό κλοιό, όπως αυτός πραγματικά σε περιβάλλει..

Στα δέκα χρόνια της χορευτικής μας ύπαρξης & της πολιτιστικής μας προσφοράς, η ομάδα μας, στην φετινή της εκδήλωση που έλαβε χώρα στο προαύλιο του κοινοτικού καταστήματος Ερμιόνης στις 3 Αυγούστου, επέλεξε να κάνει ένα αφιέρωμα στις πιο δυνατές, στις πιο συγκινησιακές, στις πιο ανεξίτηλα χαραγμένες παραστασιακές στιγμές από το 2019 έως σήμερα!

Το πλήθος κόσμου που "περιέλουσε" με χαρά, ανταπόκριση & χαμόγελο το προαύλιο, πραγματικά μας συγκίνησε, μας έδωσε έναυσμα για να συνεχίσουμε & θα συνεχίσουμε!

Οι οικονομικοί υποστηρικτές ήταν πολλοί και τους ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας, που μας δίνουν εκείνο το μοναδικό "εισιτήριο" για να πράξουμε αυτά που πρέπει & αυτά που ονειρευόμαστε!

Ευχαριστούμε θερμά επίσης, το κοινοτικό μας συμβούλιο & τον αντιδήμαρχο μας, Δαμιανό, για την βοήθεια τους!

Τους μουσικούς μας (Τασούλα Θοδωρή, Κλαπάκη Μανούσο, Κότσικα Γιώργο, Γιαννόπουλο Θοδωρή, Αγγελόπουλο Γιώργο, Μπάκο Δημήτρη) που έντυσαν με επαγγελματισμό & φροντίδα τις χορευτικές εμφανίσεις των μελών μας!

Τι να πρώτο πούμε για τα μέλη της ομάδας μας; Για ακόμα μια φορά με ήθος, αγάπη, μανία για τον λαϊκό μας πολιτισμό, έφεραν στην σκηνή απροσδόκητα καλό, αξιοπρεπές, όμορφο αποτέλεσμα!

70+ συντελεστές σε μια αρμονία μοναδική!

Ευχαριστούμε την κυρία Γεωργία μας, τον κύριο Παύλο μας και τη Σία μας, που μας βοήθησαν με τις φορεσιές μας!

Ειδικές ευχαριστίες στον Δημήτρη Στρίγκο, την Ναταλία Μαρκάκη, τη Βιβή Σκούρτη & την Πρασίνου Δέσποινα για την ατελείωτη προσπάθεια τους να μεγαλουργήσουν!

Σας ευχαριστούμε που είστε στο πλευρό μας, η Χορευτική μας Οικογένεια μεγαλώνει εξ αιτίας σας!

Για δες ένα υπόστεγο, πόσες ψυχές ενώνει!

Να είστε καλά!

Καλό φθινόπωρο!

Σύντομα περισσότερα..

Εκ μέρους της Χορευτικής Ομάδας Ερμιόνης,

Κωστής Σκούρτης

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη