Πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εκλογές του νεοσύστατου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ερμιονίδας

 


Διεξήχθησαν με επιτυχία στο Κρανίδι , το πρωί της Κυριακής 20 Οκτώβρη , οι πρώτες εκλογές  του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μασης Ερμιονίδας (ΠΕΡ.ΠΟ.Σ.Ε) και η εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής , οπως το καταστατικό ορίζει. Εφορευτική Επιτροπή ήταν οι κ.κ. Λαμπιρης , Παπαδοπούλου , Αυλωνίτου.

Φωτογραφία | Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμιονίδας

Μετά τις τοποθετήσεις των υποψηφίων έγινε σύντομη συζήτηση για τα επόμενα βήματα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους-ες

Με βάση τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας το 5μελες  Διοικητικό Συμβούλιο  αποτελείται απο τους Κεμενίδου, Κάγκας , Μαλτέζος , Λυμπερόπουλος , Κατσαΐτης , θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες μέρες και θα κατανείμει  αρμοδιότητες.

Αποφασίσαμε στην γενική συνέλευση οι συνεδριάσεις του ΔΣ να ειναι πάντα ανοικτές σε όλα τα μέλη του συλλόγου, αλλά και όλες οι γενικές συνελεύσεις του συλλόγου να ειναι ανοικτές σε όλη την τοπική κοινωνία , ανεξάρτητα με την ιδιότητα η όχι του μέλους του συλλόγου. Πάντα θα δημοσιοποιούμε τον τόπο και την ώρα έτσι που να γνωρίζουν όλοι -ες την διεξαγωγή και όποιος -α θέλει να συμμετέχει με προβληματισμό και προτάσεις.

Για την 3μελη εξελεγκτική επιτροπή , εκλέχθηκαν οι Βασιλείου-Κάγκα , Λουκαΐδου , Κοτσοβού.

Ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε το επόμενο διάστημα όλοι και όλες μαζί , με σκέψη και πράξεις , να βάλουμε τα θεμέλια για έναν ενεργό και αποτελεσματικό , Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο στην Ερμιονίδα, ΠΕΡ.ΠΟ.Σ.Ε..



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη