Αυστηρές συστάσεις στα ΕΛΤΑ θα κάνει ο Δήμος Ναυπλιέων για τα προβλήματα στην διανομή της αλληλογραφίας

 

Φωτογραφία από το nicelocal.gr


Αυστηρές συστάσεις στα ΕΛΤΑ θα κάνει ο Δήμος Ναυπλιέων για τα προβλήματα στην διανομή της αλληλογραφίας, στα χωριά του πρώην Δήμου Μιδέας, όπου τα προβλήματα στην διανομή της αλληλογραφίας και τον συντάξεων, είναι πλέον κάτι περισσότερο από εμφανή, μετά από το αιφνιδιαστικό κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Αγία Τριάδα, και την μεταφορά όλων των υπαλλήλων στο Νάυπλιο, πέρσι.

 

Η απόφαση του Δήμου Ναυπλιέων για να προχωρήσει σε αυτές τις συστάσεις, πάρθηκε, ύστερα από την ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων, κατά την συνεδρίασή του, στις 08 Οκτωβρίου 2024, μετά από πρόταση του επικεφαλούς της δημοτικής παράταξης Ναυπλία Ενωμένη, Δημήτρη Παπαδημόπουλο, θέτοντας το ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης.

Το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε για αυτό το θέμα ο Δήμος Ναυπλιέων, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

«Αυστηρές συστάσεις στα ΕΛΤΑ για την μη διανομή της αλληλογραφίας των πολιτών κυρίως στην περιοχή του πρώην δήμου Μιδέας αποφάσισε να κάνει ο Δήμος Ναυπλιέων με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Παράλληλα αποφασίστηκε να γίνει μελέτη κόστους για την τοποθέτηση θυρίδων. Μέχρι σήμερα η κατάσταση είναι τραγική.

Πολλοί δημότες λαμβάνουν ληξιπρόθεσμα λογαριασμούς ενώ υπάρχουν και διαμαρτυρίες για την μη παραλαβή τραπεζικών καρτών. Δεν λείπουν ακόμα και οι περιπτώσεις, όπου οι πρόεδροι κοινοτήτων κάνουν χρέη ταχυδρόμου προκειμένου να εξυπηρετηθούν κυρίως προχωρημένης ηλικίας δημότες»


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη