Δεν είπε κανείς στου κυνηγούς να έχουν πολλά σκυλιά! (Βίντεο)

 

Φωτογραφία από το Pixabay

Η  επιλεκτική ευαισθησία προς τους κυνηγούς του Υπουργού ΥΠΕΣ κ. Λιβάνιου. Απολογείται ο Υπουργός Εσωτερικών για τις προκλητικές παροχές προς τους …πτωχούς κυνηγούς.

Μην απολογείστε κ Υπουργέ για τα προνόμια, που έχετε παραχωρήσει εξ αρχής αυτού του νόμου στους κυνηγούς.

Εδώ μεταλλάξατε ολόκληρο το αρχικό σχέδιο νόμου για τα άστεγα ζώα, που μας είχε δώσει ελπίδες, ότι κάτι πάει να γίνει, στο ποσό του παράβολου του DNA test θα κολλούσατε;

Δεν γίνεστε πιστευτός και επιπλέον εκτίθεστε με τις απολογητικές δικαιολογίες σας, ότι οι κυνηγοί θα πληρώνουν μικρότερο παράβολο για το DNA test, επειδή.....έχουν πολλούς σκύλους.

Γνωρίζετε κύριε Υπουργέ πόσα, πρώην αδέσποτα, ζώα έχουν δικά τους οι φιλόζωοι πολίτες;

Που, επειδή δε μπόρεσαν να υιοθετηθούν και για να μη βγουν και πάλι στους δρόμους, επειδή είχαν κάποιου είδους αναπηρία ή είχαν κακοποιηθεί βαριά, αναγκάστηκαν να τα υιοθετήσουν οι ίδιοι;

Και ότι δε τα έχουν από επιλογή τους, όπως από επιλογή τους έχουν τα πολλά κυνηγόσκυλα οι κυνηγοί;

Ούτε δίνουν οι πολίτες αυτοί 3000 και 4000 ευρώ για να αγοράσουν ένα κουτάβι κυνηγόσκυλο για να κάνουν το χόμπυ τους.


 

Αντίθετα οι χιλιάδες φιλόζωοι πολίτες πληρώνουν χιλιάδες ευρώ από την τσέπη τους για να φροντίσουν τα χιλιάδες άστεγα ζώα και δη κυνηγόσκυλα, που διαπιστωμένα παρατούν οι κυνηγοί.....από αγάπη φυσικά ,γιατί το εργαλείο έπαψε να τους εξυπηρετεί 

Έχετε μία επιλεκτική ευαισθησία προς τους πτωχούς κυνηγούς που δεν έχουν να πληρώσουν το παράβολο οι καημένοι για να κάνουν το test στα χρυσοπληρωμένα σκυλιά τους.

Δε τους υποχρέωσε κανείς να έχουν πολλά. Τους φιλόζωους πολίτες, όμως, κάτι τους υποχρέωσε.

Η ανυπαρξία, η ανικανότητα και η πλήρης αδιαφορία για τα ζώα, διαχρονικά των κυβερνήσεων και των περισσότερων πολιτικών μας, αλλά και οι εκατομμύρια ψυχές πεταμένες στους δρόμους από τους Έλληνες νοικοκυραίους.


Και ούτε εκτρέφουν οι φιλόζωοι στη πίσω αυλή παράνομα, ούτε πουλούν παράνομα τα κουτάβια με μαύρα χρήματα. 

Στειρώνουν μόνο από την τσέπη τους. 

Λυπηθείτε κι αυτή τη μεγάλη ομάδα πολιτών κ Υπουργέ και καταθέστε μια τροπολογία σαν αυτή για τους κυνηγούς ή σαν αυτή για τους κτηνοτρόφους, που τους απαλλάξατε της πληρωμής τελείως.

 

Δύο από τις επτά μεγάλες πληγές του "Φαραώ" στην Ελλάδα, που ενέχονται σε μεγάλο ποσοστό για τις ορδές των άστεγων ζώων, που αυξάνονται και πάνε. 

Σας είχαμε ενημερώσει διεξοδικά, και δε πέσαμε έξω ούτε κατά μία λέξη, και προειδοποιήσει το 2020 στη πρώτη φάση του νομοσχεδίου, που στη συνέχεια το έφαγε η μαρμάγκα. 

Δεν είναι όμως και τόσο κουτοί οι Έλληνες πολίτες, όσο νομίζετε.

Καταλαβαίνουν σε τι αποσκοπείτε.

Δεν αρκεί το ότι αποτύχατε ως κυβέρνηση στο ζήτημα των αδέσποτων, μας κοροϊδεύετε κι από πάνω με τις δηλώσεις σας.

Έλεος πια.

Οι δηλώσεις του Υπουργού στις 8 Οκτωβρίου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ΝΕΜΕΣΙΣ, για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι





Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη